Træningsinfo

Hvad indeholder de 20 minutter ? 

Klik her 

Firmaordning

Concept 10 10 er meget anderledes. Vi er ikke et fitness center !

Vi specialiserer os i seriøs, og videnskabelig baseret kropstræning med høj intensitet.
Træningen er kortvarig-kun 20 minutter om ugen !

Alt er indstillet til dig inden du kommer. Der er personlig instruktør fra start til slut hver gang. Ingen andre bruger udstyret. Ingen ventetid, ingen forstyrrende elementer.
Temperaturen er kølig og ventileret, idet kroppen da arbejder mest effektivt. Det betyder bl.a. at bad efter træningen er unødvendig. Men tag ikke fejl ! – når du går fra os efter endt træning kan du virkelig mærke der er sket noget !

Når medarbejderne er i bedre form, er firmaet det også !

Det er efterhånden gået op for de fleste, at bedre fysisk form giver direkte resultater gennem større livskvalitet, øget arbejdsevne og færre sygedage. Vi vil påstå, at når medarbejderne er i bedre form, er firmaet det også!
Det er derfor ikke ligegyldigt for en virksomhed, hvordan medarbejderne passer på sig selv.

20 minutter om ugen – med personlig og privat træning i Concept 10 10, giver kroppen det maksimale af styrke, kondition og funktionalitet.

At dette ikke blot er tomme påstande, skriver vore kunder gerne under på. Se blot hvad en af dem siger

“Vi har siden 2006 haft en firmaaftale med Concept 10 10.
Det er vor opfattelse, at når man har det godt med sin krop og er i god fysisk form, vil man også have det bedre med sit arbejde. Man vil være mere energisk, have færre sygedage og i det hele taget fungere bedre, uanset arbejdets art.
Fordelen ved Concept 10 10 træningen er, at den er hurtig og effektiv. Den kan indpasses i selv de mest “skæve” arbejdstider, da man ikke er afhængig af bestemte tidspunkter. Og da træningen er koncentreret og kortvarig, kan den langt lettere harmonere med en travl dag end de fleste andre aktiviteter.
Concept 10 10 sørger altid for at motivere medarbejderne til de bedste resultater, og der er stor tilfredshed blandt alle deltagere herfra.”

Christina Jardorf
Advokat
Firmaet ACCURA

 

Firmaordning med store besparelser

Vores priser udregnes som et individuelt tilbud baseret på den enkelte virksomheds ønsker og behov. De væsentligste faktorer i prissætning er antal deltagere i firmaordningen og dens varighed. Jo flere deltagere og jo længere varighed – jo bedre priser.
Mange virksomheder har valgt at betale de ansattes medlemsskab helt eller delvist, medens andre har valgt blot at lægge penge ud for de ansatte for så at trække beløbet månedligt i lønnen. Endelig er der selvfølgelig virksomheder, der straks opkræver hele beløbet hos de ansatte, så snart de er indbetalt til Concept 10 10.
Ethvert firmamedlem har ret til at medbringe èn ledsager, der betaler samme pris som firmamedlemmet. Et medlemskab gælder til alle Concept 10 10 centre i ind og udland.

Et populært personalegode

Erfaringerne herhjemme og i udlandet viser, at sådan et tilbud bliver modtaget med glæde af langt de fleste medarbejdere, både mænd og kvinder. De fleste af os går jo med en lidt dårlig samvittighed over ikke at få rørt musklerne nok – og vægten er måske heller ikke, hvad den har været.
Et Concept 10 10 firmamedlemskab bliver anledningen til at gøre noget ved det.
Måske er det ikke alle, der går med i starten, men eksemplet smitter. De aktive fortæller om at træningen giver resultater, der kan ses, og flere og flere kommer med.

Concept 10 10 hjælper med til at “sælge” idéen

Et firmamedlemskab skal naturligvis drøftes mellem medarbejderne og firmaet, måske i samarbejdsudvalget, personaleklubben eller ved et særligt medarbejdermøde. Concept 10 10 stiller gratis brochuremateriale til rådighed, og der er også mulighed for en gratis introduktionstime til nøglemedarbejderne, så de kan prøve effektiviteten af Concept 10 10 træningen på “egen krop”.

Velkommen i Concept 10 10

Ring for nærmere oplysninger/aftale: Tlf. 70271019 (mandag-fredag 9-16.30)

E-mail: info@concept1010.dk

Booking for medlemmer

Medlemmer kan logge ind og se resultater, bookinger og bestille nye tider her.

Ønsker du at blive medlem?

Ring til os på 70 27 10 19 eller meld dig ind her og køb en starttime/træningsgang med det samme.


Sofie
Lassen-Kahlke

Concept 10 10 (Læs mere her)


Jes Dorph-Petersen
Jeg har tidligere døjet med en svag ryg og følte… (Læs mere her)