Træningsinfo

Hvad indeholder de 20 minutter ? 

Klik her 

Farvel til rygsmerter

Nu kan langt de fleste rygsmerter fjernes med ganske få behandlinger, og resultaterne kan gøres permanente ved så lidt som én gang ugentlig træning af ca. 20 minutters varighed. Flertallet af rygoperationer kan ligeledes undgås, og den kliniske dokumentation herfor er særdeles omfattende.

De fleste rygsmerter kan fjernes

De fleste rygsmerter kan fjernes ved at isolere specifikke muskelgrupper i ryggen og styrke disse. Det har hidtil ikke været muligt isoleret at træne disse muskler i den nedre ryg på en tilfredsstillende måde før introduktionen af det specialudstyr, som Concept 10 10 nu har gjort tilgængeligt i Danmark. Disse mindre, dybt liggende muskler i den nedre ryg vil, når styrket tilstrækkeligt, støtte og aflaste rygsøjlen og diskusskiverne i denne.

Videnskaben underbygger dette

Videnskabelige undersøgelser har vist, at 80% af alle deltagere blev smertefri efter denne specialtræning. Der er udført utallige undersøgelser med enestående resultater. F.eks indgik 895 patienter i Minnesota, USA i en større undersøgelse og evaluering. Alle havde lidt af kroniske rygsmerter i mindst 2 år og havde forudgående gennemgået minimum gennemsnitlig 6 andre former for behandling (herunder operation). Samtlige påbegyndte superviseret muskeltræningsterapi i det udstyr som anvendes i Concept 10 10.

Store fremskridt

76% af samtlige patienter, hvoraf ingen havde fået resultater fra tidligere behandlingsformer, gjorde særdeles gode fremskridt. Ved en “follow up” undersøgelse 16 måneder efter, blev det konstateret at resultaterne var blivende. Alder, køn og diagnose havde ingen indflydelse på de opnåede resultater.

Det er nu også hvad medlemmerne siger

Booking for medlemmer

Medlemmer kan logge ind og se resultater, bookinger og bestille nye tider her.

Ønsker du at blive medlem?

Ring til os på 70 27 10 19 eller meld dig ind her og køb en starttime/træningsgang med det samme.


Sofie
Lassen-Kahlke

Concept 10 10 (Læs mere her)


Jes Dorph-Petersen
Jeg har tidligere døjet med en svag ryg og følte… (Læs mere her)