Træningsinfo

Hvad indeholder de 20 minutter ? 

Klik her 

Optimalt udbytte

Slankhed & fedttab

Alle mennesker fra omkring 30 års alderen taber hvert år muskelmasse kontinuerligt. Udover at kroppen derved svækkes og problemer opstår, betyder det også at kroppen forbrænder færre kalorier med forøget kropsfedt som konsekvens.

Tab af muskelvæv er en af de væsentligste årsager til forøgelsen af kropsfedt, fordi muskler forbrænder kalorier 24 timer i døgnet, også når de er i hvile. Concept 10 10 træning kombineret med en balanceret kalorieindtagelse er en sikker vej til varigt fedttab og en slankere og mere velfungerende krop.

 

Også for idrætsudøvere

Træningen kan også, med stort udbytte, gennemføres af alle idrætsudøvere, og vil generelt kunne forbedre resultaterne i enhver sportsgren. Samtidig vil man minimere risikoen for skader fordi man styrker knogler, led og de omkringliggende muskler.

 

Ryg-og lændesmerter

De videnskabelige undersøgelser, der ligger til grund for Concept 10 10 har klart vist, at træningen er enestående mod de fleste rygsmerter. Udstyret, som er det eneste eksisterende, isolerer og træner musklerne maksimalt i nedre ryg, og det er netop svaghed i denne muskulatur, der er årsagen til langt de fleste lændeproblemer.

Læs om hvordan du siger farvel til rygsmerter

Booking for medlemmer

Medlemmer kan logge ind og se resultater, bookinger og bestille nye tider her.

Ønsker du at blive medlem?

Ring til os på 70 27 10 19 eller meld dig ind her og køb en starttime/træningsgang med det samme.


Sofie
Lassen-Kahlke

Concept 10 10 (Læs mere her)


Jes Dorph-Petersen
Jeg har tidligere døjet med en svag ryg og følte… (Læs mere her)