Træningsinfo

Hvad indeholder de 20 minutter ? 

Klik her 

Medlemmerne siger!

Jeg er blevet stærkere, fået mere energi og føler mig bedre tilpas.

Niels Chr. Meyer (BUBBER).Jeg blev meget overrasket over at opnå så gode resultater på kun 20 minutter om ugen i Concept 10 10.

Jeg er blevet stærkere, fået mere energi og føler mig bedre tilpas.

Jeg har tidligere haft mange rygproblemer og mange smerter. Efter kort tid i Concept 10 10 blev det meget bedre og min ugentlige træning ville jeg meget nødigt undvære.

Niels Chr. Meyer (BUBBER)

 

Utroligt efffektivt

Jeg havde trænet med forskellige metoder i et par år uden de store resultater, men det var først efter, at jeg begyndte hos Concept 10 10, at jeg kunne se en markant ændring. Kombinationen af at træningen kun foregår en gang om ugen, at øvelserne kun tager en halv time at gennemgå og at man har privat træner, har betydet, at jeg personligt altid er motiveret til at yde mit bedste. Da min hverdag er travl er denne form for træning optimal for mig. Jeg har oplevet Concept 10 10 som utroligt efffektivt med virkelig gode resultater på meget kort tid.

Christine Dahl
receptionist

 

Som kiropraktor anbefaler jeg ofte Concept 10 10 træningen til mine patienter.

Træningen er særdeles resultatskabende og samtidig sikker, og den kan afpasses til alle, uanset alder og tilstand.
Stærke rygmuskler, især i den nedre ryg er væsentligt for at eliminere eller reducere rygsmerter.
Jeg har selv stor glæde af min ugentlige træning, der holder mig i god form og funktion. Det er effektivt og passer perfekt ind i en travl hverdag.

Lisbeth Isbrandt
Kiropraktor

 

 

 

 

Effektivt til opstramning af hele kroppen !

Som skuespiller har jeg tit lange arbejdsdage og derfor er min træning i Concept 10 10 til stor gavn, fordi jeg føler mig stærkere, mere udholdende og veloplagt. Derudover kan jeg se og mærke at min krop er blevet strammet op, at jeg er blevet stærkere og har fået bedre kondition.

I mit job er det vigtigt at ha’ det godt med sig selv og føle at man er i god form og det er vigtigt for mig at den træning jeg laver giver resultater. Det er en kæmpe fordel at al træning er med personlig instruktør fra start til slut hver gang. Så er jeg sikker på, at jeg får ydet mit maksimale og at jeg ikke laver øvelserne forkert og den ugentlige træning på kun 20 minutter kan altid indpasses i min hverdag.

Sofie Lassen-Kahlke
Skuespiller

 

Gode resultater med Concept 10 10 træning !

Jeg har tidligere døjet med en svag ryg og følte ofte at jeg ligesom faldt sammen og blev træt i ryggen.

Efter nogen tids medlemskab i Concept 10 10 har jeg fået det væsentligt bedre i min ryg som nu er blevet meget stærkere.

Derudover har jeg opnået større energi og velvære i det daglige, og kan både se og mærke en stor forskel.

At alt træning foregår med en personlig instruktør hver gang gør, at træningsintensiteten er høj med deraf følgende resultater.

I min travle hverdag har jeg ikke tid til at bruge flere timer om ugen på træning og de 20 minutter om ugen hos Concept 10 10 kan jeg altid indpasse i mit program.

Jes Dorph-Petersen
TV vært – journalist

 

Styrke har ingen alder !

Jeg har trænet i Concept 10 10 siden starten i 2004.
Træningen har gavnet mig så meget på flere områder.
Min krop er blevet fastere og stærkere, hvilket også har givet mig større selvsikkerhed i min daglige færden, især da jeg lider af en kronisk rygskade. Jeg tør meget mere nu og skåner ikke mig selv
Jeg er mere mobil, hvilket også indvirker mentalt positivt , og giver mig overskud.
Jeg har overbevist mig selv om at styrke har ingen alder, og selv nu , som blodtrykspatient , er træningen så god for mig.
Tidsfaktoren med 20 minutter om ugen gør , at jeg overhovedet kan passe træningen uden problemer , og have god samvittighed.

Lone Hertz
Skuespiller, ambassadør for Hjerteforeningen

 

 

Fleksibel træning

Som ejer og adm. direktør af et stort rengøringsfirma på Frederiksberg, var det perfekt at starte i Concept 1010, med både mulighed for at træne nær virksomheden på Frederiksberg og nær hjemmet i Hellerup. Jeg var dog noget skeptisk overfor kun 20 min træning om ugen. Jeg vidste dog, at hvis jeg skulle komme af sted ned i et motionscenter, var koncept et perfekt med en booket tid og en træner til at motivere én. Samtidig blev jeg udtaget til at deltage i årets Robinson Ekspedition og derfor var valget meget nemt. Jeg startede i januar 2010 og allerede efter ganske kort tid kunne jeg mærke klart bedring i både ryg og skuldre. I dag træner jeg fast én gang om ugen og kan mærke at kroppen har det væse

ntligt bedre end før jeg startede.

Jens Flarup Bach

Adm. direktør
Alletiders Hjemmeservice, Frederiksberg
(deltager i Robinson Ekspeditionen 2010)

 

Forbedret sportsudøvelse og færre rygsmerter !

Efter en række træningsgange i Concept 10 10 har jeg med glæde kunne konstatere at, når jeg dyrker sport, f.eks tennis, får jeg ikke længere ondt i armen eller bliver øm i kroppen bagefter. Jeg har også færre rygsmerter end tidligere. Concept 10 10 passer mig rigtigt godt. Det er tidsbesparende og effektivt. Centrene er pæne, rene og funktionelle og instruktørerne er dygtige og motiverende.

Søren Lynggaard
adm. direktør
Ole Lynggaard A/S

 

Concept 10 10 har virkelig gjort en forskel for mig i hverdagen

I 2007 var jeg indblandet i en bilulykke, og måtte gennemgå en operation i ryggen. Jeg gik derefter i gang med genoptræning, men døjede meget med smerter i nakken og ryggen, og var også generet af en lammelse i den ene fod.
Jeg prøvede en del forskellige træningsprogrammer og alternativ behandling – uden succes. Jeg gik også til kiropraktor – og det hjalp – her blev jeg også anbefalet Concept 10 10.

Jeg havde 10 træningsgange til at begynde med, og det var virkelig godt. Jeg kombinerede det med svømning, og jeg døjede ikke længere med nakkeproblemer, og ryggen var også helt frisk. Lammelsen i foden kan man jo ikke gøre noget ved, men før træningen kompenserede jeg meget for den fod – og blev skæv i kroppen. Nu har jeg fået styrket musklerne.

Jeg arbejder i IT-branchen og sidder derfor meget ned, så det er godt, at musklerne er styrket, så jeg sidder rigtigt, og ikke sidder og hænger med overkroppen. Jeg kan også køre bil over længere strækninger uden at få ondt i ryggen. Det er rart, at jeg ikke skal tænke over at holde pauser og ikke være bange for at få smerter. Concept 10 10 har virkelig gjort en forskel for mig i hverdagen.

Oliver Weers-Eide

 

Concept 10 10 hjalp Cathrine til maraton på Nordpolen

Jeg var ret skeptisk over for Concept 10 10 første gang, jeg hørte om det. Det lød simpelthen for godt til at være sandt, så jeg tænkte, at det måtte prøves. Men jeg blev ret hurtigt overbevist om, at det virker – og efter otte-ti gange kunne jeg for alvor se, at det rykkede. Jeg er god til at presse mig selv, og derfor passer Concept 10 10 godt til mig. Og så er det perfekt, at det kun er 20 minutter om ugen.

Jeg har løbet maraton på Nordpolen, og træningen i Concept 10 10 supplerede mit løbeprogram helt suverænt – jeg blev hele tiden stærkere og stærkere.

Cathrine kom ind som nummer seks og satte rekord for alle kvinder, der har deltaget i North Pole Maraton sidst i marts 2008.

Cathrine Due.
Senior Project Manager i Medicon Valley Alliance og mor til fire.

 

 

Træningen i Concept 10 10 passer mig perfekt !

Som mor til 4 er tiden knap, og skal udnyttes effektivt.

20 minutters intensiv træning om ugen, er ideelt for mig, og da træningen er effektiv og med personlig instruktør hver gang, kommer resultaterne hurtigt.

Efter min sidste graviditet fik jeg problemer med min hofte. Efter kort tids træning i Concept 10 10 forsvandt smerterne.
Som kiropraktor anbefaler jeg mange af mine patienter at træne i Concept 10 10, således at musklerne opnår den fornødne styrke til at give et holdbart resultat af min behandling.

Nanna Ørum Christensen
kiropraktor

 

 

Positive forandringer!

Allerede efter 10 gange træning, kunne jeg mærke, at jeg var blevet væsentlig stærkere. Den ekstra styrke i arme og ryg har jeg haft meget glæde af i mit arbejde, som jeg nu kan gennemføre uden tidligere gener og træthed.

Jeg fik et piskesmæld i nakken sidste år og træningen af mine nakkemuskler, har skabt store forbedringer i min tilstand.

Udover at være blevet stærkere, kan jeg også, i skrivende stund efter ca. 20 træningsgange, se væsentlige positive forandringer på kroppen.
Jeg har også anbefalet Concept 10 10 til flere af mine veninder og arbejdskolleger, som nu er startet og har opnået lignende resultater.

Mona Nygaard
stewardesse

 

 

 

 

En kæmpe forskel !

Jeg har nu trænet i Concept 10 10 i nogle måneder, og har oplevet en markant forskel på flere områder.

Jeg har tidligere haft en del ryg og nakkesmerter, som nu er helt væk. Jeg er endvidere aktiv i sport, og har oplevet væsentlig bedre resultater og en større udholdenhed. Jeg har øget min muskelmasse og tabt en del fedt, og det har været rigtig godt for min krop og udseende.

Concept 10 10 træningen passer godt til mit temperament. Det er hurtigt , intensivt og effektivt, og der er en fin stemning, som giver en god oplevelse hver gang.

Maria Munch-Jakobsen
tandlæge

 

 

 

 

Mange fordele !

Jeg har været medlem i Concept 10 10 i næsten 3 år.

Den ugentlige korte men intensive træning har givet mig en styrke og kondition ,som jeg nødig ville være foruden.

Jeg har fået mere energi og velvære, og jeg er overbevist om, at min gode grundform er en kæmpe ballast for mig i min hektiske hverdag .

Leif Rasmussen
adm. direktør
Carlson Wagonlit Travel
Danmark

 

 

 

 

 

Tiden er vigtig !

Med en travl hverdag hvor karriere, familieliv og sociale aktiviteter skal gå op i en højere enhed, er Concept 10 10 som sendt fra himlen for mig !

Med 20 minutters superviseret og intensiv træning om ugen, har jeg kunnet opnå helt forbløffende resultater, og det endda på meget kort tid.

Min arbejdsplads har hvert år samtlige medarbejdere til et grundigt helbredscheck. Da jeg var til mit årlige check fornylig, fik jeg det bedste resultat nogensinde, både m.h.t. blodprocent, blodtryk og kolesterol. Jeg er ikke i tvivl om at det skyldes min Concept 10 10 træning !

Christina Type Jardorf
advokat

 

 

 

 

 

 

 

Det er tidsbesparende, koncentreret og kontrolleret. Og så virker det!

Jeg startede i Concept 1010 efter at have været involveret i en trafikulykke. Det er rigtig godt, at du hele tiden har en træner ved din side, så du er sikker på at gøre tingene rigtigt. Det har blandt andet betydet, at jeg er kommet hurtigt på højkant efter ulykken. Og jeg er kommet hurtigere tilbage til normalen, i forhold til de øvrige gange jeg har været
skadet.

Træningen er meget intens og giver forbløffende gode resultater på kort tid

At stærkere muskler forbrænder flere kalorier 24 timer i døgnet har jeg også oplevet.
Foreløbig har jeg smidt 16 kilo.

Malene Schack
indehaver af Puls Sport i Hellerup

Se filmen om Concept 1010 her

Booking for medlemmer

Medlemmer kan logge ind og se resultater, bookinger og bestille nye tider her.

Ønsker du at blive medlem?

Ring til os på 70 27 10 19 eller meld dig ind her og køb en starttime/træningsgang med det samme.


Sofie
Lassen-Kahlke

Concept 10 10 (Læs mere her)


Jes Dorph-Petersen
Jeg har tidligere døjet med en svag ryg og følte… (Læs mere her)